Nyhedsbreve

 

Nyhedsbrev december 2023


Højere hastighed på bredbåndsforbindelsen

Gammel Have har skiftet leverandør og i samme forbindelse er der skruet markant op for hastigheden, så der nu er en 1000/1000 Mbit-forbindelse tilgængelig for beboere i kunstnerboligen.


Nordiske venner er velkomne

Støttekredsen Gammel Haves Venner har mest opbakning i det midtfynske område, og det er nok meget naturligt, når aktiviteten overvejende er dagligstuemøder med skiftende beboere i Gammel Have. Af og til udtrykker tidligere beboere ønske om at støtte kredsen med et bidrag, og det er man naturligvis mere end velkommen til. Et bidrag på 100 kroner giver ét lod i den årlige lodtrækning om værker, som beboere har skænket til formålet. Man må gerne købe flere lodder.

Indbetaling i Danmark sker til reg.nr. 1551 kontonr. 0003348946.

Fra udlandet benyttes dette IBAN-nummer: DK7930000003348946. BIC (SWIFT-adresse) DABADKKK


Udlejning tegner godt

Der går godt med udlejningen af Gammel Have. Allerede før årets start var 2023 fuldtegnet. Det er ikke tilfældet i 2024, men første ledige måned på nuværende tidspunkt er oktober. Det er muligt at følge udviklingen på hjemmesiden, hvor udlejningskalenderen opdateres løbende.


Tak for støtten

Her sidst på året er der grund til at takke for den støtte og opbakning fonden modtager fra mange sider. Det gælder den lokale presse for løbende omtale af aktiviteter i kunstnerboligen. Det gælder Faaborg-Midtfyn Kommune. Det gælder Den Faberske Fond og Entreprenør Marius Pedersens Fond for igen i år at bidrage rundhåndet til driften. Og det gælder ikke mindst alle i støttekredsen Gammel Haves Venner, som er med til at give kunstnerboligen en folkelig forankring i Margrethe Hansens ånd.Godt nytår