Udlejning

I landsbyen Sødinge ved Ringe på Midtfyn ligger huset Gammel Have, som er en kunstnerbolig, hvor nordiske forfattere og andre kunstnere, der har brug for ro og inspiration, kan søge om ophold.

Huset ejes af en fond, og det står stort set som det blev beboet af giveren, Margrethe Hansen - en usædvanlig kvinde, præget af dansk højskole- og landbokultur.

Gammel Have indeholder arbejdsværelse, stor stue, to soveværelser med fire senge, køkken, bryggers og badeværelse, samt et atelier i anneksbygning. Sengetøj, lagener og håndklæder forefindes.

Der er hurtig internetforbindelse med WiFi.

Huset har en smuk have, det ligger fredeligt i landlige omgivelser, der indbyder til gå- og cykelture. Der er ca. tre kilometer til tog og butikker.

Opholdets varighed er typisk en måned, eventuelt flere.

Prisen er 3700 danske kroner om måneden fra april til september. Dertil kommer el og varme, som afregnes efter forbrug. Resten af året (oktober-marts) er prisen 2700 kroner om måneden samt den del af el- og varmeudgiften, som ligger over 2000 kroner om måneden.

Derudover er der pr. lejet måned et depositum på 2000 kroner, som betales senest en uge før ankomsten. Depositum tilbagebetales efter afregning af forbrug.

Det sker, at en ansøger må melde fra. Er man eventuelt interesseret i at overtage en sådan periode, måske med kort varsel, så er man velkommen til at henvende sig.